Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου 2023

Μπαταρία αυτοκινήτου διάρκεια ζωής και πως να την επιμηκύνετε

Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου 2023

Προτού ξεκινήσουμε το άρθρο μας μιλώντας για οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με κάποιες επισημάνσεις που θα σας προστατέψουν από πιθανά προβλήματα.

Όταν αναζητάτε μια οικονομική μπαταρία αυτοκινήτου, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Συμβατότητα: Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία που επιλέγετε είναι συμβατή με το αυτοκίνητό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το μέγεθος, την ισχύ εκκίνησης και τον τύπο τερματικών που χρησιμοποιεί.

Διάρκεια ζωής: Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι φθηνότερες μπαταρίες μπορεί να διαρκούν λιγότερο από τις πιο ακριβές. Οπότε είναι καλύτερο να μην αποφασίζετε με μόνο παράγοντα – κριτήριο την αρχική τιμή αλλά και με το πόσο χρονικό διάστημα προβλέπεται αυτή να κρατήσει.

Εγγύηση: Ελέγξτε εάν η μπαταρία έρχεται με εγγύηση. Αν και μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό αρχικά, μια μπαταρία με εγγύηση μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα στο μέλλον εάν αποτύχει πρόωρα.

Κριτικές : Διαβάστε τις κριτικές των πελατών για την μπαταρία που σκέφτεστε να αγοράσετε. Εάν πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων είχαν προβλήματα με την μπαταρία, μπορεί να είναι καλύτερο να επιλέξετε μια διαφορετική.

Ρεύμα εκκίνησης της μπαταρίας: Επίσης, κοιτάξτε το ρεύμα εκκίνησης της μπαταρίας. Αυτό είναι το μέγιστο ρεύμα που μπορεί να παράγει η μπαταρία για μικρό χρονικό διάστημα για να εκκινήσει ο κινητήρας. Μια μπαταρία με χαμηλό ρεύμα εκκίνησης μπορεί να μην είναι ικανή να εκκινήσει τον κινητήρα σας σε κρύο καιρό.

Κατασκευαστής: Μερικές φορές, πληρώνετε περισσότερο για μια  συγκεκριμένη μάρκα ως αποτέλεσμα του marketing μιας εταιρείας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πάντα ότι παίρνετε μια καλύτερη μπαταρία. Κάποιες φορές, μπορεί να βρείτε μια μπαταρία υψηλής ποιότητας από έναν λιγότερο γνωστό κατασκευαστή για λιγότερα χρήματα.

Αυτό φυσικά επ’ ουδενί δεν σημαίνει ότι αγοράζουμε no name ουσιαστικά μπαταρίες αυτοκινήτου αλλά ψάχνουμε τις οικονομικότερες λύσεις για μπαταρίες αυτοκινήτου από επώνυμους κατασκευαστές και μόνο.

Πάμε τώρα να δούμε κάποιους κατασκευαστές μπαταριών αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν στην σχέση κόστους – απόδοσης που όπως προαναφέραμε είναι πολύ σημαντικότερη από την αρχική τιμή εκκίνησης μιας μπαταρίας αυτοκινήτου

  1. Bosch: Η Bosch είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος κατασκευαστής που προσφέρει πολύ αξιόπιστες μπαταρίες αυτοκινήτου. Είναι γνωστές για την υψηλή τους απόδοση, την εξαιρετική τους διάρκεια ζωής και την ικανότητά τους να αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες. Τα προϊόντα της Bosch συχνά χρησιμοποιούνται ως εξοπλισμός αυτοκινήτων από τους κατασκευαστές.
  2. Varta: Η Varta είναι άλλη μια εταιρεία με εξαιρετική φήμη στην αγορά μπαταριών αυτοκινήτου. Οι μπαταρίες της Varta είναι γνωστές για την υψηλή απόδοσή τους, και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών για διάφορες απαιτήσεις και εφαρμογές.
  3. Banner: Η Banner είναι μια Αυστριακή εταιρεία που κατασκευάζει μπαταρίες από το 1937. Οι μπαταρίες της Banner είναι γνωστές για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Προσφέρουν επίσης μια ευρεία γκάμα μοντέλων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων ελαφρών εμπορευματικών και βαρέων φορτηγών.

Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι καθώς αναζητάτε την κατάλληλη μπαταρία, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες του αυτοκινήτου σας και τους συνθήκες λειτουργίας.

Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου VARTA

Μπορείτε να δείτε κάποιες οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου varta από το eshop μας κάνοντας κλικ εδώ

Varta Οικονομική Μπαταρία Αυτοκινήτου Blue Dynamic D59 με Χωρητικότητα 60Ah και CCA 540A  85,00

Varta Οικονομική Μπαταρία Αυτοκινήτου Blue Dynamic D59

Varta Οικονομική Μπαταρία Αυτοκινήτου D24 με Χωρητικότητα 60Ah και CCA 540A  85,00

Varta Οικονομική Μπαταρία Αυτοκινήτου D24

Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου bosch

Μπορείτε να δείτε κάποιες οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου bosch από το eshop μας κάνοντας κλικ εδώ 

Bosch Οικονομική Μπαταρία Αυτοκινήτου S4002 με Χωρητικότητα 52Ah και CCA 470A 80,00

Bosch Οικονομική Μπαταρία Αυτοκινήτου S4002

Bosch Οικονομική Μπαταρία Αυτοκινήτου S4004 με Χωρητικότητα 60Ah και CCA 540A 90,00

Bosch Οικονομική Μπαταρία Αυτοκινήτου S4004

Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου banner

Μπορείτε να δείτε κάποιες οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου banner από το eshop μας  κάνοντας κλικ εδώ .Οι ακόλουθες μπαταρίες αυτοκινήτων έχουν τιμή όλες κάτω από 100 ευρώ ενώ μπορείτε να διαβάσετε κριτικές για τις μπαταρίες αυτοκινήτου banner 

Οικονομικές Μπαταρίες αυτοκινήτου Banner Power Bull 12V 80Ah P8014

Οικονομικές Μπαταρίες αυτοκινήτου Banner Power Bull 12V 80Ah P8014

Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου Banner Buffalo Bull 62511 125A

Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου Banner Buffalo Bull 62511 125A

Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου Banner Buffalo Bull 61047 110Ah

Οικονομικές μπαταρίες αυτοκινήτου Banner Buffalo Bull 61047 110Ah

Οικονομικές Μπαταρίες αυτοκινήτου Banner Power Bull PRO 60Ah (P6062)

Οικονομικές Μπαταρίες αυτοκινήτου Banner Power Bull PRO 60Ah (P6062)
Μην διστάσετε να μας καλέσετε προκειμένου να αναζητήσουμε μαζί την πιο οικονομική αλλά και παράλληλα την πιο αξιόπιστη λύση για την μπαταρία αυτοκινήτου σας.
5/5 - (21 votes)