Μπαταρίες Αυτοκινήτου Varta

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Varta

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Varta

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Varta

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Varta: Ότι πρέπει να γνωρίζετε

Οι μπαταρίες αυτοκινήτου Varta είναι από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς μπαταρίες στον κόσμο. Πρόκειται για μία γερμανική εταιρεία με μακρά ιστορία στην παραγωγή μπαταριών για διάφορες χρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων.

Εδώ είναι μερικά στοιχεία για αυτές τις μπαταρίες αυτοκινήτου

Ποιότητα: Έχουν κερδίσει την φήμη τους ως υψηλής ποιότητας μπαταρίες, προσφέροντας αξιόπιστη απόδοση και μακρά διάρκεια ζωής.

Ευρεία γκάμα: Η Varta προσφέρει μια ευρεία γκάμα μπαταριών για διάφορους τύπους οχημάτων, από επιβατικά αυτοκίνητα μέχρι φορτηγά και μοτοσυκλέτες.

Καινοτομία: Η εταιρεία επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη, προσφέροντας τακτικά νέες και βελτιωμένες τεχνολογίες στον τομέα των μπαταριών.

Περιβαλλοντική Δέσμευση: Η Varta λαμβάνει υπόψη την περιβαλλοντική της αποτύπωση και επιδιώκει την παραγωγή προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Διαθεσιμότητα: Οι μπαταρίες Varta είναι διαθέσιμες σε πολλές χώρες παγκοσμίως και συχνά είναι επιλογή προεπιλογής για πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν οι μπαταρίες αυτοκινήτου Varta ;

Προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα που τις καθιστούν δημοφιλείς μεταξύ των ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα:

Αξιοπιστία: Οι μπαταρίες Varta είναι γνωστές για τη σταθερή και αξιόπιστη απόδοσή τους, ακόμη και υπό αυστηρές συνθήκες.

Διάρκεια Ζωής: Προσφέρουν μακρά διάρκεια ζωής, χάρη στις ποιοτικές πρώτες ύλες και την καινοτόμο τεχνολογία τους.

Τεχνολογική Πρωτοπορία: Η Varta επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη, προσφέροντας τακτικά βελτιωμένες τεχνολογίες μπαταριών.

Περιβαλλοντική Φιλικότητα: Πολλά μοντέλα της Varta είναι σχεδιασμένα για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ευρεία Γκάμα: Η Varta προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μπαταριών για διάφορους τύπους αυτοκινήτων, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη.

Υψηλή Διαθεσιμότητα: Λόγω της δημοφιλής τους, οι μπαταρίες Varta είναι ευρέως διαθέσιμες σε πολλές χώρες.

Τέλος, οι μπαταρίες Varta είναι συχνά η προεπιλογή για πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, το οποίο αποτελεί απόδειξη της υψηλής τους ποιότητας και απόδοσης.

Γιατί κάποιος να επιλέξει τις μπαταρίες Varta σε σχέση με άλλες μάρκες μπαταριών ;

Οι μπαταρίες Varta είναι γνωστές για την ανώτερη ποιότητά τους και προσφέρουν πολλούς λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να τις επιλέξει σε σχέση με άλλες μάρκες:

Ποιότητα Κατασκευής: Οι μπαταρίες Varta είναι γνωστές για την υψηλή ποιότητά τους, με χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μπαταριών.

Διάρκεια Ζωής: Έχουν δείξει ότι διαρκούν περισσότερο σε σχέση με άλλες μάρκες, προσφέροντας καλύτερη αξία για τα χρήματα.

Τεχνολογία: Η Varta χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνολογίες για τη βελτίωση της απόδοσης και της αντοχής των μπαταριών της.

Εγγύηση: Προσφέρουν εγγύηση που αντανακλά την εμπιστοσύνη τους στο προϊόν τους.

Υποστήριξη Πελατών: Η Varta έχει φήμη για την εξαιρετική της υποστήριξη πελατών.

Περιβαλλοντική Δέσμευση: Πολλές από τις μπαταρίες της Varta είναι σχεδιασμένες για να είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Έτσι, όταν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει μια νέα μπαταρία για το αυτοκίνητό του, η Varta είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές που προσφέρει αξιοπιστία, ποιότητα και αντοχή.

Ποιες μάρκες αυτοκινήτων έχουν εκ κατασκευή τους μπαταρία Varta ;

Είναι γνωστές για την υψηλή τους ποιότητα και γι’ αυτό έχουν επιλεχθεί ως προεπιλογή για πολλές κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων. Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο ή η έκδοση ενός αυτοκινήτου μπορεί να διαφέρει ως προς τον τύπο της μπαταρίας που χρησιμοποιεί, μερικές από τις μάρκες που έχουν χρησιμοποιήσει μπαταρίες Varta είναι:

Audi: Πολλά μοντέλα της Audi, ιδιαίτερα στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους, έχουν Varta ως την προεπιλεγμένη μπαταρία.

BMW: Η BMW είναι γνωστή για τη χρήση Varta σε πολλά από τα μοντέλα της.

Mercedes-Benz: Όπως και άλλοι Γερμανοί κατασκευαστές, η Mercedes επιλέγει συχνά τις μπαταρίες Varta.

Volkswagen (VW): Πολλά μοντέλα της VW έρχονται με Varta μπαταρίες εκ κατασκευής.

Ford: Ενώ η Ford χρησιμοποιεί διάφορες μάρκες μπαταριών, τα μοντέλα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά συχνά εφοδιάζονται με Varta.

Είναι καλό να σημειώσουμε ότι η προεπιλογή της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή, το μοντέλο και το έτος του αυτοκινήτου. Επίσης, καθώς τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο τεχνολογικά προηγμένα, η ανάγκη για υψηλής ποιότητας μπαταρίες αυξάνεται, και γι’ αυτό πολλοί κατασκευαστές επιλέγουν τις μπαταρίες Varta.

Ένα παράδειγμα μπαταρίας αυτοκινήτου Varta είναι η ακόλουθη μπαταρία αυτοκινήτου από την ιστοσελίδα μας

Varta Μπαταρία Αυτοκινήτου Blue Dynamic B18 με Χωρητικότητα 44Ah και CCA 440A


Μπαταρίες Αυτοκινήτου Varta

Μπορείτε να δείτε εδώ την μπαταρία αυτοκινήτου Varta

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κατάλληλη για αυτοκίνητα έως 1600cc
 • Ηλεκτρική τάση: 12V
 • Κλειστού τύπου
 • Πολικότητα: Δεξιά θετική
 • Διαστάσεις: 207 x 175 x 17mm
 • Βάρος: 11.29kg

 

Συμβουλές για τις μπαταρίες αυτοκινήτου VARTA από τον κατασκευαστή

Προσαρμόστε την μπαταρία του αυτοκινήτου
Μπαταρία αυτοκινήτου VARTA - Προσαρμογή μπαταρίας

 • Στην ιστοσελίδα της η  VARTA που μπορείτε να διαβάσετε εδώ προτρέπει τους χρήστες να ελέγξουν το βιβλίο του οχήματός τους για τις συστάσεις του κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού σχετικά με το μέγεθος της μπαταρίας, το ρεύμα ψυχρής εκκίνησης (CCA) και τη χωρητικότητα αποθέματος.
 • Το CCA είναι βασικό για τη σωστή ικανότητα εκκίνησης και αναφέρεται στον αριθμό των ampere που δέχεται μια μπαταρία για 30 δευτερόλεπτα σε θερμοκρασία 0 βαθμών F.
 • Η χωρητικότητα αποθέματος βοηθάει στην τροφοδότηση ενέργειας στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματός σας, εάν έχει βλάβη ο εναλλακτήρας.
 • Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης συμβουλές για την επιλογή μπαταρίας βαθιάς εκφόρτισης για χρήση σε σκάφη ή αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.
 • Παρέχεται ένα παράδειγμα για το πώς να υπολογίσετε τα απαιτούμενα αμπερώρια (AH) για τον εξοπλισμό σας.

 

Αφαίρεση μπαταρίας αυτοκινήτου VARTA

Στην ιστοσελίδα της VARTA μπορείτε να βρείτε τις ακόλουθες οδηγίες για την αφαίρεση μπαταρίας αυτοκινήτου varta . Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες άρθρο κάνοντας κλικ εδώ

 

 • Πριν αφαιρέσετε την παλαιά μπαταρία, συνιστάται να διαβάσετε τις σχετικές οδηγίες στο βιβλίο χειρισμού του αυτοκινήτου σας.
 • Είναι σημαντικό να προσέξετε τη θέση του θετικού ακροδέκτη της μπαταρίας και να σημειώσετε την πολικότητα του θετικού καλωδίου, ώστε να αποφύγετε την αντίστροφη εγκατάσταση της νέας μπαταρίας.
 • Πρέπει να αφαιρέσετε πρώτα το καλώδιο της σύνδεσης με τη “γείωση” για να αποφύγετε τυχόν ζημιές.
 • Κατά την αφαίρεση των καλωδίων της μπαταρίας, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο εργαλείο, όπως ένα κουτί του κατάλληλου μεγέθους ή ανοικτό κλειδί.
 • Ελέγξτε το δίσκο μπαταρίας για τυχόν ζημιές ή διάβρωση και καθαρίστε τα διαβρωμένα μέρη με νερό και αμμωνία ή μαγειρική σόδα.
 • Είναι σημαντικό να στερεώσετε την σύνδεση της “γείωσης”, το ρελέ του εκκινητή και τις συνδέσεις του εκκινητή.

 

Εγκατάσταση / αντικατάσταση μιας καινούργιας μπαταρίας αυτοκινήτου varta

 

 • Πριν τοποθετήσετε / αντικαταστήσετε τη νέα μπαταρία αυτοκινήτου , είναι σημαντικό να διαβάσετε τις πληροφορίες “Ασφάλεια & χειρισμός”.
 • Η μπαταρία πρέπει να τοποθετηθεί επίπεδα στο δίσκο του οχήματος, εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο περίβλημα της μπαταρίας.
 • Ο συγκρατήρας της μπαταρίας πρέπει να είναι σφιγμένο σωστά, χωρίς υπερβολική βία, για να αποφευχθεί η ζημιά της θήκης ή του καπακιού της μπαταρίας. Είναι σημαντικό να ακολουθούνται οι τιμές τάσης σύσφιγξης που αναφέρονται στο βιβλίο χειρισμού του οχήματος.
 • Το “γειωμένο” καλώδιο πρέπει να συνδεθεί τελευταίο στην μπαταρία.
 • Είναι κρίσιμης σημασίας να ελέγχετε τη σωστή πολικότητα της μπαταρίας σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος, καθώς η “αντίστροφη” πολικότητα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος.

Όπως γράφτηκε στο varta-automotive.gr που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αν όλη αυτή η διαδικασία , της αντικατάστασης της μπαταρίας αυτοκινήτου  σας φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε:

Η εταιρεία Batteryland.gr προσφέρει ένα εξαιρετικό σύνολο υπηρεσιών για όσους χρειάζονται να αντικαταστήσουν την μπαταρία του αυτοκινήτου τους.

 • Εξυπηρέτηση στον χώρο σας: Η Batteryland.gr παρέχει την υπηρεσία τοποθέτησης μπαταρίας κατευθείαν στον χώρο σας. Αν κάποιος έχει μείνει χωρίς μπαταρία, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6987249713, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει στον χώρο του και θα αντικαταστήσει την παλιά μπαταρία.
 • Ποιοτικές Μπαταρίες: Η εταιρεία διαθέτει μπαταρίες από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως, προσφέροντας γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας έως και 36 μηνών.
 • Εκτεταμένη Εξυπηρέτηση: Η Batteryland.gr εξυπηρετεί μια ευρεία γκάμα περιοχών στην Αττική, συμπεριλαμβανομένων των Δυτικών, Βορείων, Ανατολικών και Νότιων Προαστίων της Αθήνας, καθώς και του Πειραιά.

Συμπεράσματα

Ποιότητα: Οι μπαταρίες Varta είναι γνωστές για την υψηλή τους ποιότητα, προσφέροντας αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τεχνολογία: Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, οι μπαταρίες Varta εγγυώνται εξαιρετική απόδοση, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Προτίμηση Κατασκευαστών: Πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων επιλέγουν τις μπαταρίες Varta ως την προεπιλεγμένη επιλογή για τα νέα τους μοντέλα, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και αξιοπιστία της μάρκας.

Φιλικότητα προς το Περιβάλλον: Οι μπαταρίες Varta είναι σχεδιασμένες με τρόπο που σέβεται το περιβάλλον, προσφέροντας λύσεις που μειώνουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Ανταγωνιστικότητα: Σε σύγκριση με άλλες μάρκες μπαταριών, οι Varta προσφέρουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα, συνδυάζοντας ποιότητα και απόδοση σε προσιτές τιμές.

Σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει διάφορες ανάγκες και προδιαγραφές, οι μπαταρίες Varta καθιερώνονται ως μία από τις πρώτες επιλογές για οδηγούς και τεχνικούς παγκοσμίως.

 

5/5 - (2 votes)