Μπαταρίες Αυτοκινήτου Imola

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Imola

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Imola

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Imola

Μπαταρίες Αυτοκινήτου Imola: Ότι πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι οι μπαταρίες αυτοκινήτων Imola ; 

Οι μπαταρίες αυτοκινήτων Imola είναι η καλύτερη οικονομική Sealed MF μπαταρία της αγοράς, κατασκευασμένη από την DTR Automotive, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Κορέας.

Μερικά λόγια για την DTR Automotive. Η DTR Automotive, που πλέον είναι γνωστή ως DN Automotive, είναι μια κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία κατασκευής εξαρτημάτων αυτοκινήτων και μπαταριών. Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της ως Dong-A και συνέχισε την ανάπτυξή της για μισό αιώνα.

Σήμερα, η DN Automotive είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία κατασκευής που παράγει μπαταρίες και ελαστικά εξαρτήματα αυτοκινήτων. Προσφέρει προϊόντα υψηλής απόδοσης και ποιότητας, τα οποία προμηθεύονται περίπου 300 πελάτες σε 120 χώρες

Η εταιρεία παράγει μπαταρίες για διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών οχημάτων, προσφέροντας υψηλή απόδοση και αντοχή
Στην Ελλάδα, η Modile Battery Ε.Ε. Συνεργάζεται με την DTR Automotive για την εισαγωγή και διανομή των μπαταριών της Η DTR Automotive είναι γνωστή για την παγκόσμια ανταγωνιστικότητά της στις τεχνολογίες μπαταριών.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μελλοντικών προϊόντων και υπηρεσιών της, προσφέροντας μπαταρίες υψηλής απόδοσης για την εκκίνηση και την λειτουργία των αυτοκινήτων, ακόμη και σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες

Εδώ είναι μερικά στοιχεία για αυτές τις μπαταρίες αυτοκινήτου

Ποιότητα: Έχουν κερδίσει την φήμη τους ως υψηλής ποιότητας μπαταρίες, προσφέροντας αξιόπιστη απόδοση και μακρά διάρκεια ζωής.

Ευρεία γκάμα: Η Imola προσφέρει μια ευρεία γκάμα μπαταριών για διάφορους τύπους οχημάτων, από επιβατικά αυτοκίνητα μέχρι φορτηγά και μοτοσυκλέτες.

Καινοτομία: Η εταιρεία επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη, προσφέροντας τακτικά νέες και βελτιωμένες τεχνολογίες στον τομέα των μπαταριών.

Περιβαλλοντική Δέσμευση: Η Imola λαμβάνει υπόψη την περιβαλλοντική της αποτύπωση και επιδιώκει την παραγωγή προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Διαθεσιμότητα: Οι μπαταρίες Imola είναι διαθέσιμες σε πολλές χώρες παγκοσμίως και συχνά είναι επιλογή προεπιλογής για πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων.

100% χωρίς ανάγκη συντήρησης (MF)

• Ερμητικά κλειστή (Sealed)

• Υδρόμετρο (ματάκι) που υποδεικνύει αν έχουμε σωστή φόρτιση η όχι

• Τεχνολογία κατασκευής πλακών expanded metal

• Διαχωριστήρες τύπου φακέλου αμελητέας ωμικής αντίστασης

• Αντιεκρηκτική βαλβίδα εκτόνωσης για ασφαλή συμπεριφορά σε περίπτωση

υπερφόρτισης και υπερθέρμανσης

• Πλάκες Full Framed με πρόσμιξη ασβεστίου (calcium calcium) για μηδενικές

απώλειες ηλεκτρολύτη στις υψηλές θερμοκρασίες.

• Ειδικά πρόσθετα στο ενεργό υλικό της πάστας που ενισχύουν τον σχηματισμό

4BS και κατά συνέπεια αυξάνουν τους κύκλους ζωής, παρέχουν υψηλή

απόδοση κατά την φόρτιση, υψηλό ρεύμα εκκίνησης και καθυστερούν τον

σχηματισμό θειϊκωσης και λάσπης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα: 50 Ah

Ρεύμα εκκίνησης: 370 CCA EN

Διαστάσεις (mm): Μήκος 207 x Πλάτος 175 x Ύψος 175

Βάρος: 12,50 kgr

Πολικότητα (+): Δεξιά

Βάση στήριξης: Κάτω Β13

Εγγύηση: 12 μήνες

Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν οι μπαταρίες αυτοκινήτων Imola ; 

Μπαταρίες Αυτοκινήτου ImolaΠροσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα που τις καθιστούν δημοφιλείς μεταξύ των ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα:

Αξιοπιστία: Οι μπαταρίες Imola είναι γνωστές για τη σταθερή και αξιόπιστη απόδοσή τους, ακόμη και υπό αυστηρές συνθήκες.

Διάρκεια Ζωής: Προσφέρουν μακρά διάρκεια ζωής, χάρη στις ποιοτικές πρώτες ύλες και την καινοτόμο τεχνολογία τους.

Τεχνολογική Πρωτοπορία: Η Imola επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη, προσφέροντας τακτικά βελτιωμένες τεχνολογίες μπαταριών.

Περιβαλλοντική Φιλικότητα: Πολλά μοντέλα της Imola είναι σχεδιασμένα για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ευρεία Γκάμα: Η Imola προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μπαταριών για διάφορους τύπους αυτοκινήτων, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη.

Υψηλή Διαθεσιμότητα: Λόγω της δημοφιλής τους, οι μπαταρίες Imola είναι ευρέως διαθέσιμες σε πολλές χώρες.

Γιατί κάποιος να επιλέξει τις μπαταρίες αυτοκινήτων Imola σε σχέση με άλλες μάρκες μπαταριών ;

Μπαταρίες Αυτοκινήτου ImolaΟι μπαταρίες Imola είναι γνωστές για την ανώτερη ποιότητά τους και προσφέρουν πολλούς λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να τις επιλέξει σε σχέση με άλλες μάρκες:

Ποιότητα Κατασκευής: Οι μπαταρίες Imola είναι γνωστές για την υψηλή ποιότητά τους, με χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μπαταριών.

Διάρκεια Ζωής: Έχουν δείξει ότι διαρκούν περισσότερο σε σχέση με άλλες μάρκες, προσφέροντας καλύτερη αξία για τα χρήματα.

Τεχνολογία: Η Imola χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνολογίες για τη βελτίωση της απόδοσης και της αντοχής των μπαταριών της.

Εγγύηση: Προσφέρουν εγγύηση που αντανακλά την εμπιστοσύνη τους στο προϊόν τους.

Υποστήριξη Πελατών: Η Imola έχει φήμη για την εξαιρετική της υποστήριξη πελατών.

Περιβαλλοντική Δέσμευση: Πολλές από τις μπαταρίες της Imola είναι σχεδιασμένες για να είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Έτσι, όταν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει μια νέα μπαταρία για το αυτοκίνητό του, η Imola είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές που προσφέρει αξιοπιστία, ποιότητα και αντοχή.

Αφαίρεση μπαταρίας αυτοκινήτου

 • Πριν αφαιρέσετε την παλαιά μπαταρία, συνιστάται να διαβάσετε τις σχετικές οδηγίες στο βιβλίο χειρισμού του αυτοκινήτου σας.
 • Είναι σημαντικό να προσέξετε τη θέση του θετικού ακροδέκτη της μπαταρίας και να σημειώσετε την πολικότητα του θετικού καλωδίου, ώστε να αποφύγετε την αντίστροφη εγκατάσταση της νέας μπαταρίας.
 • Πρέπει να αφαιρέσετε πρώτα το καλώδιο της σύνδεσης με τη “γείωση” για να αποφύγετε τυχόν ζημιές.
 • Κατά την αφαίρεση των καλωδίων της μπαταρίας, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο εργαλείο, όπως ένα κουτί του κατάλληλου μεγέθους ή ανοικτό κλειδί.
 • Ελέγξτε το δίσκο μπαταρίας για τυχόν ζημιές ή διάβρωση και καθαρίστε τα διαβρωμένα μέρη με νερό και αμμωνία ή μαγειρική σόδα.
 • Είναι σημαντικό να στερεώσετε την σύνδεση της “γείωσης”, το ρελέ του εκκινητή και τις συνδέσεις του εκκινητή.

Εγκατάσταση / αντικατάσταση μιας καινούργιας μπαταρίας αυτοκινήτου Imola

 • Πριν τοποθετήσετε / αντικαταστήσετε τη νέα μπαταρία αυτοκινήτου , είναι σημαντικό να διαβάσετε τις πληροφορίες “Ασφάλεια & χειρισμός”.
 • Η μπαταρία πρέπει να τοποθετηθεί επίπεδα στο δίσκο του οχήματος, εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο περίβλημα της μπαταρίας.
 • Ο συγκρατήρας της μπαταρίας πρέπει να είναι σφιγμένο σωστά, χωρίς υπερβολική βία, για να αποφευχθεί η ζημιά της θήκης ή του καπακιού της μπαταρίας. Είναι σημαντικό να
 • ακολουθούνται οι τιμές τάσης σύσφιγξης που αναφέρονται στο βιβλίο χειρισμού του οχήματος.
 • Το “γειωμένο” καλώδιο πρέπει να συνδεθεί τελευταίο στην μπαταρία.
 • Είναι κρίσιμης σημασίας να ελέγχετε τη σωστή πολικότητα της μπαταρίας σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος, καθώς η “αντίστροφη” πολικότητα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος.

Αν όλη αυτή η διαδικασία , της αντικατάστασης της μπαταρίας αυτοκινήτου σας φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε:

Σε περίπτωση ανάγκης μπορούμε να κάνουμε delivery και αντικατάσταση μπαταρίας αυτοκινήτου εκεί που τυχαίνει να είστε. Γι’ αυτό δείτε τις περιοχές εξυπηρέτησης

Η εταιρεία Batteryland.gr προσφέρει ένα εξαιρετικό σύνολο υπηρεσιών για όσους χρειάζονται να αντικαταστήσουν την μπαταρία του αυτοκινήτου τους.

Εξυπηρέτηση στον χώρο σας: Η Batteryland.gr παρέχει την υπηρεσία τοποθέτησης μπαταρίας κατευθείαν στον χώρο σας. Αν κάποιος έχει μείνει χωρίς μπαταρία, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6987249713, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει στον χώρο του και θα αντικαταστήσει την παλιά μπαταρία.

Ποιοτικές Μπαταρίες: Η εταιρεία διαθέτει μπαταρίες από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως, προσφέροντας γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας έως και 36 μηνών.

Εκτεταμένη Εξυπηρέτηση: Η Batteryland.gr εξυπηρετεί μια ευρεία γκάμα περιοχών στην Αττική, συμπεριλαμβανομένων των Δυτικών, Βορείων, Ανατολικών και Νότιων Προαστίων της Αθήνας, καθώς και του Πειραιά.

Συμπεράσματα

Ποιότητα: Οι μπαταρίες Imola είναι γνωστές για την υψηλή τους ποιότητα, προσφέροντας αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τεχνολογία: Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, οι μπαταρίες Imola εγγυώνται εξαιρετική απόδοση, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Προτίμηση Κατασκευαστών: Πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων επιλέγουν τις μπαταρίες Imola ως την προεπιλεγμένη επιλογή για τα νέα τους μοντέλα, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και αξιοπιστία της μάρκας.

Φιλικότητα προς το Περιβάλλον: Οι μπαταρίες Imola είναι σχεδιασμένες με τρόπο που σέβεται το περιβάλλον, προσφέροντας λύσεις που μειώνουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Ανταγωνιστικότητα: Σε σύγκριση με άλλες μάρκες μπαταριών, οι Imola προσφέρουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα, συνδυάζοντας ποιότητα και απόδοση σε προσιτές τιμές.

Σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει διάφορες ανάγκες και προδιαγραφές, οι μπαταρίες Imola καθιερώνονται ως μία από τις πρώτες επιλογές για οδηγούς και τεχνικούς παγκοσμίως.

Μην ξεχάσετε να δείτε και άλλες μάρκες μπαταριών αυτοκινήτου από την ιστοσελίδας μας

Rate this post