Κάλυμμα Τιμονιού

Κάλυμμα Τιμονιού

Κάλυμμα Τιμονιού

Κάλυμμα Τιμονιού

Ελαστικό Κάλυμμα Τιμονιού: Ότι πρέπει να γνωρίζετε

Ελαστικό Κάλυμμα Τιμονιού – Προστασία και Στυλ στο Χέρι σας

Το ελαστικό κάλυμμα τιμονιού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ αυτοκινήτου που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Πέρα από την αισθητική του λειτουργία, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οδηγό. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα οφέλη και γιατί θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα.

1. Προστασία από φθορές:

Το τιμόνι είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα μέρη του αυτοκινήτου. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα ή άλλα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο το τιμόνι μπορεί να φθαρούν. Ένα ελαστικό κάλυμμα προστατεύει το τιμόνι από τις καθημερινές φθορές.

2. Άνεση στο χειρισμό:

Τα ελαστικά καλύμματα προσφέρουν μια πιο άνετη αίσθηση κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ειδικά σε συνθήκες υψηλής ή χαμηλής θερμοκρασίας, όπου το τιμόνι μπορεί να γίνει πολύ ζεστό ή πολύ κρύο.

3. Αισθητική:

Τα ελαστικά καλύμματα τιμονιού είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υφές, προσφέροντας μια ευκαιρία για προσαρμογή στο στυλ του ιδιοκτήτη.

4. Ασφάλεια:

Κάποια καλύμματα προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση, εξασφαλίζοντας ότι το τιμόνι δεν θα γλιστρήσει από τα χέρια του οδηγού, ειδικά σε υγρές συνθήκες.

Συμπέρασμα:

Το ελαστικό κάλυμμα τιμονιού είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ. Προσφέρει προστασία, άνεση, αισθητική και ασφάλεια. Είναι μια προσιτή επένδυση που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καθημερινή σας οδήγηση.

Κάλυμμα Τιμονιού

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των καλυμμάτων τιμονιών;

Τα καλύμματα τιμονιού προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όπως προστασία του τιμονιού από τη φθορά και τη βρωμιά, αλλά και άνεση στην οδήγηση.

Επίσης, μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Καλύμματα Τιμονιού: Οι Επιλογές που έχει στην διάθεση του ο κάθε οδηγός

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός καλύμματος τιμονιού, έχετε πολλές επιλογές που προσαρμόζονται στις προτιμήσεις σας:

Χρώματα & Σχέδια: Υπάρχει μια ευρεία γκάμα από χρώματα και σχέδια, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε το ιδανικό που αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.

Υλικά: Ενώ τα δερμάτινα και τα δερματίνης καλύμματα τιμονιού ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια και την αίσθησή τους, υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιλογές υλικών υψηλής ποιότητας που μπορείτε να εξετάσετε.

Τρόπος Στερέωσης: Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ραφτών ή δετών καλυμμάτων, ανάλογα με το πώς προτιμάτε να το στερεώνετε στο τιμόνι.

Μέγεθος: Για να βρείτε το τέλειο μέγεθος, μετρήστε τη διάμετρο και το πάχος του τιμονιού σας. Ανάλογα με τις διαστάσεις, το κάλυμμα που χρειάζεστε θα ανήκει σε μία από τις βασικές κατηγορίες: small, medium ή large.

Το τιμόνι είναι το κεντρικό στοιχείο ελέγχου του αυτοκινήτου, μέσω του οποίου κατευθύνουμε το όχημα και πραγματοποιούμε τους απαραίτητους ελιγμούς για να αποφευχθούν εμπόδια.

Είναι επίσης το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όταν εισβάλλουμε στη θέση του οδηγού και το στοιχείο που χρησιμοποιούμε συνεχώς κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Πώς λοιπόν μπορούμε να προστατεύσουμε το τιμόνι από τη φθορά, να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα του κρατήματος και να ανανεώσουμε την εμφάνιση της καμπίνας;

Η λύση βρίσκεται στα καλύμματα τιμονιού. Αυτά τα προστατευτικά καλύμματα, γνωστά και ως ντύσιμo τιμονιού, προσφέρουν προστασία, καλύτερη λαβή και αναβάθμιση της εσωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου.

Στην αγορά, υπάρχουν πολλές επιλογές καλυμμάτων, φτιαγμένα από διάφορα υλικά, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

Προτού όμως επιλέξουμε, πρέπει να μετρήσουμε τη διάμετρο του τιμονιού μας. Αυτό είναι απλό: αρκεί να χρησιμοποιήσουμε μια μεζούρα και να μετρήσουμε την εξωτερική διάμετρο.

Όσον αφορά τα διαθέσιμα καλύμματα, τα δερμάτινα και τα δερματίνης είναι πολύ δημοφιλή λόγω της ποιότητας και της αίσθησης που προσφέρουν.

Τα υφασμάτινα καλύμματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Υπάρχουν επίσης καλύμματα από γούνα, πλαστικό και άλλα υλικά, αλλά η επιλογή εξαρτάται πάντα από τις προτιμήσεις του οδηγού.

Τέλος, η τοποθέτηση του καλύμματος εξαρτάται από τον τύπο του. Τα περαστά είναι πιο εύκολα στην τοποθέτηση, ενώ τα δετά απαιτούν περισσότερη προσοχή και χρόνο.

Δείτε περισσότερα προϊόντα από το κατάστημα μας

Κάλυμμα Τιμονιού

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΑΦΗ SKIN-COVER

Κάλυμμα Τιμονιού

 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΑΦΗ SKIN-COVER

Η SKIN-COVER είναι μια νέα σείρα καλύμματος τιμονιού με καινοτόμα χαρακτηριστικά όσον αφορά την σχεδίαση και το υλικό κατασκευής. Εξαιρετικά λεπτό στο πάχος για να έχετε το καλύτερο δυνατό κράτημα του τιμονιού στη λαβή κατά την οδήγηση.

Το φάρδος του καλύμματος είναι αρκετά φαρδύ (8,5 cm) ώστε να καλύπτει όσον το δυνατόν περισσότερο το τιμόνι του αυτοκινήτου σας.

Ιδανικό προιόν για να προστατεύει το δερμάτινο τιμόνι του οχήματός σας από φθορές κατά την τριβή ή για να καλύπτει τις ήδη υπάρχουσες φθορές και εκδορές που μπορεί να έχουν προκληθεί από τη χρήση.

Η νέα τεχνολογία της σύνθεσης υλικού (neoprene-similpelle), δημιουργεί την αίσθηση στην αφή φυσικού δέρματος. Πρόκειται για ένα κάλυμμα εξαιρετικά μαλακό με εσωτερική αντιολισθητική επένδυση για να προσαρμόζεται άριστα στο τιμόνι του αυτοκινήτου σας και να μένει σταθερό κατά την εφαρμογή. Το κάλυμμα τιμονιού SKIN-COVER είναι συμβατό με τιμόνια διαμέτρου 38/40 cm.

– Υλικό: Neoprene-similpelle.
– Χρώμα: Μαύρο με κόκκινη ραφή.
– Διάμετρος τιμονιού: 38/40 cm.
– Αίσθηση υφής: Δέρμα.
– Χαρακτηριστικά: Λεπτό κάλυμμα στο πάχος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την σωστή επιλογή μεγέθους καλύμματος τιμονιού είναι απαραίτητο να μετρηθεί η εξωτερική διάμετρος τιμονιού σας.

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ

 

ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ (S) 42-44cm ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ & ΑΟΣΜΟ LAMPA – 1 TEM.

Κάλυμμα Τιμονιού 2

ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΟ (S) 42-44cm ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ & ΑΟΣΜΟ LAMPA – 1 TEM.

Καλυμμα τιμονιού φορτηγού με σημαία Ιταλίας απο δερματίνη μαύρου χρώματος (S) 42-44 cm απο την εταιρεία LAMPA ,ιταλικής προέλευσης

Συσκευασία 1 τεμαχίου

Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ CLUB PREMIUM L 46/48 cm ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΑΟΣΜΟ, ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ TPE ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ LAMPA – 1 ΤΕΜ.

Κάλυμμα Τιμονιού 3

ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ CLUB PREMIUM L 46/48 cm ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΑΟΣΜΟ, ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ TPE ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ LAMPA – 1 ΤΕΜ.

Κάλυμμα τιμονιού φορτηγού CLUB της σειράς PREMIUM από την εταιρία LAMPA, ιταλικής προέλευσης, εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, κατασκευασμένο από TPE θερμοπλαστικό ελαστομέρες (Thermoplastic Elastomer): άοσμο, ανακυκλώσιμο, οικολογικό, φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό ελαστικό υλικό με λεία υφή σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

Εξαιρετικά μαλακό με λεία υφή, αποτελεί ένα ιδανικό αξεσουάρ για το φορτηγό.

Το εύρος της λαβής του είναι 10 cm για να προσφέρει στον οδηγό μεγαλύτερη άνεση κατά το πολύωρο ταξίδι.

Η κατάλληλη λύση για να προστατεύετε το τιμόνι από φθορές που μπορεί να προκληθούν από την τριβή, καθώς και για τιμόνια που ήδη έχουν φθαρεί λόγω καθημερινής χρήσης.

Έχει universal εφαρμογή για να ταιριάζει στα περισσότερα φορτηγά και είναι συμβατό με τιμόνια που έχουν διάμετρο 44/46 cm. Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση/αφαίρεση.

-> Για την επιτυχημένη επιλογή σωστού μεγέθους καλύμματος είναι απαραίτητο να μετρηθεί η εξωτερική διάμετρος του τιμονιού.

– Χρώμα: Κόκκινο/μαύρο.
– Υλικό: TPE θερμοπλαστικό ελαστομερές.
– Συμβατό με διάμετρο τιμονιού: 46/48 cm.
– Εύρος λαβής καλύμματος: 10 cm.
– Άοσμο, μη τοξικό, ανακυκλώσιμο, οικολογικό, φιλικό προς το περιβάλλον.
– Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παρόν προϊόν κατασκευάζεται τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανονισμούς με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία της υγείας REACH.

*ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στα χρώματα της προεπισκόπησης του προϊόντος, η οποία οφείλεται αποκλειστικά στη διαφοροποίηση της κάθε οθόνης υπολογιστή, laptop, smartphone, tablet ή και άλλης ηλεκτρονικής συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Συσκευασία 1 τεμαχίου.

Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ 

 

Rate this post