Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier ή με ιδιόκτητα μέσα και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε.
Εναλλακτικά, και κατόπιν προσυνεννόησης, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από το κατάστημά μας.
Επίσης διαθέτουμε κατόπιν προσυνεννόησης την υπηρεσία έκτακτης παράδοσης, στο χώρο που θα μας υποδείξετε (σε ενδεχόμενο όπου το όχημα σας έχει ακινητοποιηθεί). Παρόλα αυτά η υπηρεσία αυτή δεν περιγράφεται και δεν υποστηρίζεται από το ίδιο το e-shop και η οποιαδήποτε συμφωνία είναι κατόπιν προ-συνεννόησης τηλεφωνικής ή μέσω email.

Μεταφορικά (εντός Ελλάδος)

Παραλαβή στο χώρο σας:

Τα μεταφορικά κόστη εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων της παραγγελίας, όπως επίσης και από τη διεύθυνση παραλήπτη. Τα ελάχιστο κόστος μεταφοράς προϊόντων κάτω των 2 κιλών στην πλειoψηφία των Ταχυδρομικών Κωδικών (ΤΚ) της Αττικής είναι 6€ (συμπ. ΦΠΑ). Το ελάχιστο κόστος μεταφοράς παραγγελίας απομακρυσμένων περιοχών της Αττικής και εκτός Αττικής είναι 8€ (συμπ ΦΠΑ).

Το κόστος μεταφοράς μπορείτε να το υπολογίσετε με ακρίβεια κατά τη διαδικασία του check out, πριν την τελική διαδικασία της αγοράς, αφού πρώτα ορίσετε τον ΤΚ παράδοσης. Στη συνέχεια, το κόστος μεταφοράς ενσωματώνεται στο συνολικό κόστος της παραγγελίας. Ο υπολογισμός γίνεται βάση ΤΚ και χαρακτηριστικών των προϊόντων που έχετε προσθέσει στο καλάθι.

Τα κόστη μεταφοράς της παραγγελίας, οριστικοποιούνται ύστερα από έλεγχο της εταιρείας. Για ενδεχόμενες αλλαγές θα ειδοποιηθείτε στα τηλέφωνα ή email που έχετε δηλώσει (π.χ. λάθος υπολογισμό μεταφορικών εξόδων κλπ).

Παραλαβή και τοποθέτηση στο σημείο που έχει ακινητοποιηθεί το όχημά σας, σε σημείο στην Αττική:

Δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν επικοινωνίας.

Παραλαβή από το κατάστημά μας:

Δίνεται η δυνατότητα, κατόπιν επικοινωνίας.

Παράδοση των προϊόντων σε πρακτορείο της επιλογής σας (Αθήνα):

Αναλαμβάνουμε να αποστείλουμε προϊόντα σε πρακτορείο που θα μας υποδείξετε. Η αποστολή από το πρακτορείο έως την τοποθεσία σας πραγματοποιείται με δική σας χρέωση.

 

Τρόποι Πληρωμής

Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

α) Μεταφορά / κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας:

Τράπεζα Πειραιώς*
Λογ: 5071100133167
IBAN GR3101720710005071100133167
Δικαιούχος: Κραμποκούκης Χ. – Φωτεινός Β. Ο.Ε.

ALPHA BANK
IBAN GR7401401590159002002019528
Δικαιούχος: Κραμποκούκης Χ. – Φωτεινός Β. Ο.Ε.

 

β) Με χρεωστική ή πριστωτική κάρτα προσεχώς (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express & Diners.) Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται μέσω τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Δεν έχουμε πρόσβαση σε στοιχεία και πληροφορίες καρτών στο server μας.

γ) Με μετρητά ή χρεωστική κάρτα στο κατάστημά μας.

δ) Με μετρητά στο delivery, σε περίπτωση παροχής υπηρεσίας στο χώρο που είναι ακινητοποιημένο το όχημα (κατόπιν επικοινωνίας).

*Το ποσό της κατάθεσης  θα πρέπει να αντιστοιχεί με το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον Πελάτη. Απαραίτητο είναι να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην αιτιολογία για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Προς διευκόλυνση σας, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο info@batteryland.gr.

Μεταφορά και χρόνος παράδοσης

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, εξαρτάται και από την εταιρεία courier και τον τόπο παράδοσης και υπολογίζεται από την ημέρα της αποστολής του προϊόντος. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες. Το batteryland δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες ή καθυστερήσεις της μεταφορικής εταιρείας.

Στην περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας, η επαναποστολή επιβαρύνεται με κόστος μεταφορικών.

Τρόποι παραγγελίας:

  • Τηλεφωνικά
  • Μέσω email
  • Μέσω e-shop (δεν απαιτείται κάποια εγγραφή πελάτη)
  • Στο κατάστημά μας

Επιστροφές

Λόγω της φύσης του προϊόντος, δυστυχώς είναι αδύνατον να επιτραπεί επιστροφή προϊόντος, εκτός και εάν το batteryland έχει αποστείλει εκ παραδρομής διαφορετικό προϊόν από αυτό που έχετε παραγγείλει.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμα, θα επικοινωνήσει η εταιρεία μαζί του μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχει τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε θέμα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιορισμός ευθυνών

Η εταιρία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την ενημέρωσή σας.

 

 

3.7/5 - (4 votes)