Επαγγελματικές μπάρες οροφής αλουμινίου MENABO

Επαγγελματικές μπάρες οροφής αλουμινίου MENABO

Επαγγελματικές μπάρες οροφής αλουμινίου MENABO

Όταν πρόκειται για αξεσουάρ αυτοκινήτου που συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα, ασφάλεια και στυλ, η εταιρεία MENABO κατέχει ένα ξεχωριστό μέρος στην αγορά. Με έδρα την Ιταλία, η MENABO είναι μια εταιρεία που έχει χτιστεί με βάση την απαίτηση των καταναλωτών, την εμπειρία, την απόδοση και την ασφάλεια. Η επιτυχία της εταιρείας είναι ριζωμένη στις αξίες των δύο ιδρυτών, οι οποίοι εξακολουθούν να εργάζονται στην εταιρεία, και στην εκτεταμένη επένδυση που αυτή πραγματοποιεί τόσο στην  έρευνα όσο και στην ανάπτυξη.

Με την αποστολή της να χαρακτηρίζεται από το slogan “καινοτομία, ασφάλεια και ποιότητα”, τα προϊόντα της MENABO συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα και πιο ασφαλή στην αγορά.

Εξαιρετικές Κριτικές στην Amazon

Η εταιρεία MENABO δεν έχει κερδίσει μόνο την εκτίμηση των καταναλωτών μέσα από τα προϊόντα της, αλλά και μέσα από την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει. Στην ιστοσελίδα της Amazon, ένας χρήστης αναφέρει ότι η ομάδα της MENABO προσέφερε “την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που έχει βιώσει ποτέ”.

Παρόλο που το προϊόν είχε ορισμένες προκλήσεις κατά την εγκατάσταση, ο χρήστης εκτίμησε την ελαφρότητα του και τον επαρκή χώρο αποθήκευσης που προσφέρει. Η εταιρεία, με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επαγγελματικές μπάρες οροφής αλουμινίου . Τα πλεονεκτήματα τους

Οι επαγγελματικές μπάρες οροφής αυτοκινήτων από αλουμίνιο έχουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα υλικά, όπως:

 

Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας χαρά να σας παρουσιάσουμε την επαγγελματική μπάρα οροφής αλουμινίου από την MENABO, ένα προϊόν που αντιπροσωπεύει την εξαιρετική ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια που έχει καταστήσει την εταιρεία παγκοσμίως γνωστή.

 

Επαγγελματική μπάρα οροφής αλουμινίου MENABO

Επαγγελματικές μπάρες οροφής αλουμινίου MENABO
Επαγγελματική μπάρα οροφής αλουμινίου MENABO

FIAT DOBLO CARGO II/MAXI 2010>2015: Σετ Μπάρων Οροφής Επαγγελματικού Τύπου Από Αλουμίνιο από την MENABO (8430/MB x 3 – FIX602FP x 2 – FIX605FP x 1) το οποίο μπορείτε να δείτε στο eshop μας κάνοντας κλικ εδώ

Παρουσιάζοντας μπάρες οροφής από τη σειρά PROFESSIONAL της MENABO, οι οποίες είναι 100% Ιταλικής καταγωγής και κατασκευής.

Είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, ελαφρύ και ανθεκτικό.

Οι μπάρες έχουν τρεις υποδοχές σε σχήμα Τ – μία επάνω, που καλύπτεται από ελαστικό αντιολισθητικό υλικό για την μείωση του θορύβου, και δύο στα πλάγια (αριστερά και δεξιά).

Είναι κατάλληλες για επαγγελματικά οχήματα όπως βαν και φορτηγάκια.

Η μπάρα έχει τετράγωνη μορφή και διαθέτει πλαστικό καπάκι στο πλάι.

Περιλαμβάνει τρεις υποδοχές σε σχήμα Τ για την τοποθέτηση και μεταφορά πρόσθετου επαγγελματικού εξοπλισμού ή αξεσουάρ (όπως γάντζοι, ροδάκια, ή σταθμοί φορτίου) για αυτόνομη ή συγχρόνως χρήση.

Εγκατάσταση:

Οι μπάρες προσαρμόζονται στην οροφή του οχήματος χρησιμοποιώντας τα ειδικά πόδια που συνιστά ο κατασκευαστής, ανάλογα με τη μάρκα, το μοντέλο, τη χρονολογία και τις υπάρχουσες υποδοχές.

Σημείωση: Υπάρχουν προετοιμασμένες θέσεις για την προσθήκη κλειδαριάς 8480/MB (δεν συμπεριλαμβάνεται, διατίθεται χωριστά). Για την τοποθέτηση επιπλέον εξοπλισμού με σύστημα T, θα χρειαστεί ο προαιρετικός σύνδεσμος 11010/MB (δεν συμπεριλαμβάνεται, διατίθεται χωριστά).

Επαγγελματική μπάρα οροφής αλουμινίου MENABO – Τι περιλαμβάνει το σετ

Το σετ περιλαμβάνει εικονογραφημένες οδηγίες για τη χρήση και τη συναρμολόγηση, και αποτελείται από:

 • Τρεις μπάρες PROFESSIONAL L (8430/MB)
 • Δύο σετ με πόδια FIX602FP (10310/MB)
 • Ένα σετ με πόδια FIX605FP (10290/MB)

Επαγγελματική μπάρα οροφής αλουμινίου MENABO –  Προδιαγραφές Μπάρας:

 • Μήκος: 135 εκ.
 • Πλάτος: 37 χιλ.
 • Ύψος: 37 χιλ.
 • Μέγιστο μήκος υποδοχής T (πάνω): 20 χιλ.
 • Ελάχιστο μήκος υποδοχής T (πάνω): 11 χιλ.
 • Μέγιστο μήκος υποδοχής T (πλάγια): 14 χιλ.
 • Ελάχιστο μήκος υποδοχής T (πλάγια): 7 χιλ.
 • Υλικό: Αλουμίνιο
 • Σχήμα: Τετράγωνο
 • Μέγιστη Φορτίο: 50 κιλά ανά μπάρα
 • Συμπεριλαμβάνεται: Μπάρες οροφής, πόδια, προστατευτικά καπάκια και οδηγίες χρήσης.
  Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα σετ (για τρεις μπάρες).”

Batteryland: Η επανάσταση στον τομέα των μπαταριών αυτοκινήτου

5/5 - (1 vote)