Banner Μπαταρίες Κριτικές

Banner Μπαταρίες Κριτικές

Banner Μπαταρίες Κριτικές

Banner Μπαταρίες Κριτικές

Μπαταρίες Banner: Ότι πρέπει να γνωρίζετε 

Μπαταρίες Banner: Μια μάρκα αξιοπιστίας και ποιότητας 

Banner Μπαταρίες ΚριτικέςΠριν δούμε κριτικές που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο για τις μπαταρίες Banner θα σας παρουσιάσουμε την γνωστή σε πολλούς εταιρεία παραγωγής μπαταριών Banner Buffalo Bull. Μια εταιρεία αξιοπιστίας και ποιότητας γνωστή ευρέως για την διάρκεια ζωής των μπαταριών της καθώς και τις ανταγωνιστικές τιμές ανάμεσα σε άλλους γίγαντες μπαταριών όπως η Bosch.

Η Banner Batteries είναι μια κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή μπαταριών με έδρα την Αυστρία. Είναι μια ανεξάρτητη, οικογενειακή επιχείρηση που διευθύνεται από την τρίτη γενιά της οικογένειας Bawart. Η εταιρεία έχει μακροχρόνια εμπειρία στην παραγωγή και πώληση μπαταριών εκκίνησης, βιομηχανικών μπαταριών, αξεσουάρ μπαταριών και βαρών τροχών.

Η Banner διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον εργοστάσια μπαταριών στην Ευρώπη, το οποίο βρίσκεται στο Linz-Leonding. Προμηθεύει κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως BMW, VW, Audi, Porsche, Mercedes, Rolls-Royce, Seat, Aston Martin, Suzuki, Volvo, Kässbohrer και Liebherr, μεταξύ άλλων.

Η Banner παράγει μπαταρίες σε ποιότητα OEM (Original Equipment Manufacturer) για πολλές περιοχές της αγοράς ανακατασκευής, όπως αυτοκίνητα, σκάφη, ανυψωτικά, συστήματα εφεδρείας ηλεκτρικής ενέργειας κ.λπ. Η εταιρεία εφαρμόζει τεχνικές εξελίξεις σε συνεργασία με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, επομένως αυτές οι καινοτομίες είναι διαθέσιμες σχεδόν ταυτόχρονα και στον τομέα της OEM και στην αγορά ανακατασκευής.

Η Banner είναι παρούσα σε περισσότερες από 60 χώρες σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία, προσφέροντας επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών και πρώτης τάξης συμβουλευτική. Η εταιρεία είναι ανεξάρτητη και ευέλικτη, με ισχυρή επίγνωση των οικολογικών της ευθυνών. Με ένα κλειστό κύκλο παραγωγής και συνεχείς επενδύσεις, εξασφαλίζει καθαρή παραγωγή και προστατεύει το περιβάλλον.

Η Banner είναι γνωστή για την ανελίξιμη δέσμευσή της στην ποιότητα και την τεχνολογική καινοτομία, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας. Η εταιρεία έχει αναπτύξει πολλές πατενταρισμένες λύσεις και συνεχίζει να είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές μπαταριών στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Πόσο διαρκούν οι μπαταρίες Banner ;

Η μέση διάρκεια ζωής των μπαταριών Banner είναι περίπου 4,5-5 χρόνια. Ωστόσο, αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το προφίλ χρήσης, όπως η συχνότητα των σύντομων ταξιδιών, της κατάστασης stop-and-go και των ταξιδιών σε λειτουργία ECO.

Συγκεκριμένα, οι μπαταρίες Banner “Energy Bull” είναι ημι-τρακτηριστικού τύπου και, αν χρησιμοποιηθούν σωστά, έχουν κύκλο ζωής έως 400-500 κύκλους φόρτισης στο 50% κατάστασης φόρτισης. Εάν αποφορτιστεί στο 25% της κατάστασης φόρτισης, ο κύκλος ζωής θα μειωθεί, ενώ αν αποφορτιστεί μόνο στο 75% της κατάστασης φόρτισης, θα αυξηθεί.

Χρειάζονται οι μπαταρίες Banner συντήρηση ; 

Οι μπαταρίες Banner “Running Bull” AGM είναι πλήρως αυτόνομες και δεν απαιτούν συντήρηση. Οι μπαταρίες “Energy Bull” δεν απαιτούν συντήρηση κατά την κανονική χρήση. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να γίνει αναπλήρωση με αποσταγμένο νερό μέχρι το σημάδι του επιπέδου του οξέος, ή 15mm πάνω από την πάνω άκρη των πλακών. Ωστόσο, η μέτρηση της πυκνότητας του οξέος ή η αναπλήρωση με αποσταγμένο νερό δεν είναι δυνατή, καθώς μπορεί να καταστρέψει την μπαταρία.

Banner Μπαταρίες Κριτικές

Τι γνωρίζουμε για την ποιότητα των μπαταριών Banner ; 

Η εταιρεία Banner Batteries έχει λάβει διάφορα βραβεία για την ποιότητα των μπαταριών της. Ανάμεσα στα βραβεία που έχει κερδίσει είναι:

Βραβείο για την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής των μπαταριών της, καθώς και για την τιμή/απόδοση των μπαταριών της. Επίσης, η Banner έχει αναδειχθεί ως “Προμηθευτής της Χρονιάς”

Η Banner έχει επίσης κερδίσει το βραβείο “Εξαιρετική Προσανατολισμένη στον Πελάτη 2021”. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την εξαιρετική προσανατολισμένη στον πελάτη προσέγγιση της εταιρείας

Σε μια άλλη διάκριση, η Banner κέρδισε το βραβείο “Προμηθευτής Αυτοκινήτου της Εξαιρετικότητας” αντιμετωπίζοντας την ανταγωνιστικότητα από 19 υποψηφιότητες στην κατηγορία Προμηθευτής Αυτοκινήτου

Αυτά τα βραβεία αναγνωρίζουν την ποιότητα των προϊόντων της Banner και την αφοσίωσή της στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Είναι μια οικονομική λύση οι μπαταρίες Banner ;

Οι μπαταρίες Banner θεωρούνται οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και προσφέρουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα. Αυτό οφείλεται στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των μπαταριών τους, καθώς και στην αντοχή τους σε υψηλές θερμοκρασίες και σε υψηλές τάσεις φόρτισης.

Επιπλέον, οι μπαταρίες Banner AGM θεωρούνται πιο οικονομικά αποδοτική επιλογή σε σύγκριση με άλλες μπαταρίες που πωλούνται σε κέντρα εξυπηρέτησης. Επομένως, οι μπαταρίες Banner παρέχουν μια πολύ αποτελεσματική λύση από άποψη κόστους για τους καταναλωτές

Banner Μπαταρίες Κριτικές

Σύμφωνα με μια κριτική στο tayna.co.uk, η τιμή της μπαταρίας Banner Energy Bull Leisure Battery ήταν λογική και η εξυπηρέτηση και η παράδοση ήταν εξαιρετική.

Η διαδικασία τοποθέτησης ήταν απλή. – *Banner Starting Bull Car Battery*: Μια άλλη κριτική στο tayna.co.uk ανέφερε ότι το Banner Starting Bull Car Battery ήταν υπέροχο και η εταιρεία παρείχε γρήγορη παράδοση και καλή εξυπηρέτηση πελατών.

Σε μια συζήτηση στο φόρουμ The Caravan Club, οι μπαταρίες Banner θεωρήθηκαν γενικά ότι έχουν καλή φήμη. Ένα άλλο νήμα φόρουμ στο YBW Forum ανέφερε ότι η Banner είναι μία από τις λίγες εταιρείες που κατασκευάζουν μπαταρίες αναψυχής.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι κριτικές και οι απόψεις είναι υποκειμενικές και βασίζονται σε ατομικές εμπειρίες. Είναι πάντα καλή ιδέα να κάνετε έρευνα και να διαβάσετε περισσότερες κριτικές πριν λάβετε μια απόφαση αγοράς.

Διαβάστε ένα ακόμα άρθρο μας για τις μπαταρίες Banner 62511,61047,P8014

5/5 - (24 votes)