ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΦΟΡΤΗΓΟΥ

ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Στην BatteryLand θα βρείτε ποιοτικούς ανεμοθραύστες σε ζευγάρια ή σετ  τεσσάρων τεμαχίων για όλα τα αυτοκίνητα και φορτηγά.
Τοποθετώντας ένα ζευγάρι ανεμοθραύστες στο αυτοκίνητό σας, απολαμβάνετε ένα ξεκούραστο ταξίδι χωρίς τον ενοχλητικό θόρυβο του αέρα ή τις σταγόνες της βροχής.
Δώστε ένα ξεχωριστό desing στο αυτοκίνητό σας σε συνδυασμό με την ποιότητα που προσφέρει ένας ανεμοθραύστης HEKO.

 

Το εργοστάσιο πλαστικών «HEKO» ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1990 στο Czermno, ένα μικρό μέρος που βρίσκεται στην επαρχία Swietokrzyskie. Είναι μια οικογενειακή εταιρεία με κεφάλαιο 100% γυαλίσματος .
Οι δραστηριότητες της εταιρείας αφορούν κυρίως την κατασκευή και διανομή διάφορων ανεμοθραυστών αυτοκινήτων . Η φιλοδοξία και η αφοσίωση των ιδιοκτητών του εργοστασίου και του προσωπικού του είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από τη γρήγορη και δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας.
Χρόνο με το χρόνο, η εταιρεία εκχωρεί ολοένα και περισσότερα κεφάλαια για επενδύσεις και επέκταση της παραγωγής και των τεχνικών εγκαταστάσεων (επί του παρόντος πραγματοποιούνται εργασίες επέκτασης του εργοστασίου αρ. 1 στο Czermno και του εργοστασίου αρ. 2 στο Oświęcim) που επέτρεψαν μια ευρύτερη ποικιλία προϊόντων προσφέρεται από την HEKO. Αυτή τη στιγμή, η προσφορά της HEKO περιλαμβάνει πάνω από 2820 τεμάχια διαφόρων τύπων ανεμοθραυστών που παράγονται για 141 μάρκες επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων και οχημάτων ειδικού σκοπού . Περίπου το 90% των προϊόντων μας εξάγονται, κυρίως σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, την Κίνα και τις ΗΠΑ.Αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως η καλύτερη απόδειξη ότι τα προϊόντα μας είναι σύγχρονα και υψηλής ποιότητας. Το μέγεθος των εξαγωγών αγαθών που παράγονται από την HEKO αναγνωρίστηκε το 2015 από τη συντακτική ομάδα του “Rzeczpospolita”, η οποία απένειμε στην HEKO τον τίτλο “Orzeł Eksportu w Województwie Świętokrzyskim” (Ο αετός της εξαγωγής στην κατηγορία Świętokrzytership) in the Voivodenamicshipeor .
Εδώ και αρκετά χρόνια, η εταιρεία HEKO λαμβάνει την περίφημη διάκριση του Πιστοποιητικού Επιχειρηματικής Αξιοπιστίας που χορηγείται από την Dun & Bradstreet Poland. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει την υψηλή ρευστότητα και τη χρηματοοικονομική σταθερότητα και μπορεί να χρησιμεύσει ως απόδειξη ότι είμαστε ένας αξιόπιστος επιχειρηματικός εταίρος. Η διάκριση που απονέμεται από την Dun & Bradstreet Poland τιμάται σε όλο τον κόσμο, κάτι που συνάδει απόλυτα με τη φύση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της HEKO.
Στην παραγωγή της, η HEKO εφαρμόζει μοναδικές λύσεις παγκόσμιας κλάσης που έχουν εξασφαλιστεί στο γραφείο ευρεσιτεχνιών . Αυτό επιτρέπει στην HEKO να παράγει εκτροπείς ανέμου για κάθε, ακόμη και την πιο ασυνήθιστη παραγγελία.
Οι επενδυτικές δραστηριότητες που εκτελούνται από την HEKO, καθώς και η φροντίδα για την ενημέρωση με τις απαιτήσεις των καταναλωτών βοήθησαν την HEKO να γίνει ηγέτης στις αγορές παγκοσμίως (επί του παρόντος, τα προϊόντα μας φτάνουν στα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου, έτσι ώστε να μπορούν να βρεθούν ανεμοθραύστες HEKO σε όλον τον κόσμο)
Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία συνεργάζεται με πολλούς σημαντικούς εγχώριους και ξένους διανομείς από όλο τον κόσμο.
Η HEKO κατασκευάζει τα προϊόντα της με βάση το εφαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008  και  ISO 9001:2015 .
Rate this post