Ποιοι είναι οι καλύτεροι ανεμοθραύστες αυτοκινήτων;

Ανεμοθραύστες αυτοκινήτων

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ανεμοθραύστες αυτοκινήτων;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ανεμοθραύστες αυτοκινήτων;

Οι ανεμοθραύστες αυτοκινήτου είναι ένα έξτρα για το αυτοκίνητο σας που θα σας βοηθήσει να κάνετε ακόμα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να μοιάζουν εύκολες. Κατά εμάς είναι ένα έξτρα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα αυτοκίνητο καθώς είναι ο σύμμαχος μας κατά της βροχής του ανέμου αλλά και του ήλιου.

Οι ανεμοθραύστες αυτοκινήτου είναι ένα θέμα που είχαμε αγγίξει επιφανειακά σε προηγούμενο άρθρο μας. Κρίνουμε όμως σκόπιμο προτού αρχίσουμε να μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά εκείνα που ξεχωρίζουν τους καλούς ανεμοθραύστες αυτοκινήτων να κάνουμε μια σύνοψη των χαρακτηριστικών ενός  αξεσουάρ αυτοκινήτου που μπορεί να είναι υποτιμημένο, αλλά προσφέρει πολλά οφέλη.

 1. Οι ανεμοθραύστες αυτοκινήτων είναι σχεδιασμένοι για να εκτρέπουν τη βροχή και τον άνεμο από το αυτοκίνητο, καθιστώντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου πιο άνετο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οδηγείτε με κατεβασμένα τα παράθυρα σε υψηλές ταχύτητες ή κατά τη διάρκεια της βροχής.
 2. Επιπλέον, οι ανεμοθραύστες αυτοκινήτων μπορούν να αποτρέψουν την υγρασία στα παράθυρα, να εμποδίσουν το φως του ήλιου που εισέρχεται στο αυτοκίνητο και να μειώσουν την χρήση του κλιματισμού, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου.
 3. Οι ανεμοθραύστες αυτοκινήτων λειτουργούν αλλάζοντας ελαφρώς το αεροδυναμικό περίγραμμα του αυτοκινήτου. Όταν ο άνεμος χτυπάει πάνω τους, κατευθύνεται πάνω από τα ανοιχτά παράθυρα και γύρω από τις πλευρές του οχήματος, αποτρέποντας τον από το να μπει μέσα.
 4. Κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου έχει τους δικούς του ανεμοθραύστες που ταιριάζουν τέλεια στο σχέδιο και την κλίση κάθε παραθύρου.
 5. Η εγκατάσταση των ανεμοθραυστών είναι σχετικά απλή. Μετά την τοποθέτηση, πρέπει να αφήσετε τους ανεμοθραύστες να προσαρμοστούν για 48 ώρες.

Εκτός από την πληροφορία που παρέχεται στο άρθρο, οι ανεμοθραύστες μπορούν επίσης να βελτιώσουν την αεροδυναμική του αυτοκινήτου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.

Επίσης, μπορεί να βοηθήσουν στην μείωση της θερμοκρασίας μέσα στο αυτοκίνητο κατά τις ζεστές ημέρες, επειδή μπορούν να εμποδίσουν το άμεσο φως του ήλιου να εισέλθει στο αυτοκίνητο.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ανεμοθραύστες αυτοκινήτων και τι χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτουν;

Οι καλύτεροι ανεμοθραύστες αυτοκινήτων θα πρέπει να έχουν ορισμένα κρίσιμα χαρακτηριστικά για να είναι αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 1. Ποιότητα Υλικού: Οι ανεμοθραύστες πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και την ηλικία. Το πλαστικό ακρυλικό είναι ένα κοινό υλικό που χρησιμοποιείται λόγω της ανθεκτικότητάς του στην υπεριώδη ακτινοβολία και την ικανότητά του να αντέχει στην κρούση.
 2. Εφαρμογή: Οι καλύτεροι ανεμοθραύστες θα πρέπει να ταιριάζουν τέλεια στο αυτοκίνητό σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι σχεδιασμένοι για το συγκεκριμένο μοντέλο και μάρκα του αυτοκινήτου σας. Ένας καλός ανεμοθραύστης θα πρέπει να εφαρμόζει σωστά, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εργαλεία ή τρύπημα για την εγκατάσταση.
 3. Αεροδυναμική: Οι ανεμοθραύστες πρέπει να έχουν καλή αεροδυναμική για να εκτρέπουν αποτελεσματικά τον αέρα μακριά από τα παράθυρα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του θορύβου του ανέμου και της ταραχής του αέρα όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά.
 4. Διαφάνεια: Πολλοί ανεμοθραύστες είναι διάφανοι ή ημιδιάφανοι, επιτρέποντας στον οδηγό να έχει καλή ορατότητα. Αυτό είναι σημαντικό για την ασφάλεια.
 5. Αντοχή στην Υπεριώδη Ακτινοβολία (UV): Οι ανεμοθραύστες που αντέχουν στην UV ακτινοβολία δεν θα κιτρινίσουν ή θα γίνουν θολοί με την πάροδο του χρόνου.
 6. Ευκολία Εγκατάστασης: Οι καλύτεροι ανεμοθραύστες θα πρέπει να είναι εύκολοι στην εγκατάσταση, χωρίς την ανάγκη για ειδικά εργαλεία ή τρύπημα. Πολλοί ανεμοθραύστες μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στο πλαίσιο του παραθύρου με τη χρήση αυτοκόλλητης ταινίας.

Tips για ανεμοθραύστες αυτοκινήτων που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο

Ανεμοθραύστες Heko

Η εταιρεία HEKO είναι μια από τις κορυφαίες παραγωγούς ανεμοθραυστών στην Ευρώπη, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία.Η εταιρεία προσφέρει πάνω από 3110 είδη διαφόρων τύπων ανεμοθραυστών που παράγονται για 145 μάρκες επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων και οχημάτων ειδικού σκοπού. Περίπου το 90% των προϊόντων της εξάγεται κυρίως σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, της Κίνας και των ΗΠΑ

Οι ανεμοθραύστες της Heko είναι γνωστοί για την ποιότητά τους και την αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες. Είναι σχεδιασμένοι για να ταιριάζουν τέλεια στο αυτοκίνητό σας και να παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τον άνεμο και τη βροχή.

Επιπλέον, είναι εύκολοι στην εγκατάσταση, χωρίς την ανάγκη για ειδικά εργαλεία ή τρύπημα.Η HEKO προσφέρει διάφορους τύπους και μοντέλα ανεμοθραυστών για διάφορες μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων ενώ μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα του Amazon.co.uk αρκετές κριτικές για τους ανεμοθραύστες Heko. Συγκεκριμένα, μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές για το προϊόν Heko 31150 Wind Deflectors στη σελίδα εδώ.

Ακολουθούν κάποιοι ανεμοθραύστες heko που μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε στο eshop μας

 

ανεμοθραύστες αυτοκινήτων hekoΠρόκειται για ένα ζευγάρι ανεμοθραύστες, κατασκευασμένοι για το μοντέλο Jeep Avenger 2023 και μετά, από την εταιρεία Heko. Μπορείτε νσα να το δείτε στο eshop μας εδώ .

Κατασκευασμένοι από εύκαμπτο, σκούρο φιμέ πλαστικό υψηλής ποιότητας, προσφέρουν εξαιρετική αντοχή. Οι ανεμοθραύστες τοποθετούνται μέσα στην υποδοχή του τζαμιού, με την ενσωματωμένη λεπτή βάση τους, με την βοήθεια κλιπ ή διπλής όψης ταινίας, που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Αυτοί οι ανεμοθραύστες είναι σχεδιασμένοι για να ταιριάζουν ακριβώς στα παράθυρα του αυτοκινήτου και να προστατεύουν τον οδηγό και τον συνοδηγό από άμεση επαφή με τον εισερχόμενο αέρα. Ταυτόχρονα, απωθούν τη βροχή, εμποδίζουν την είσοδο σταγόνων μέσα στην καμπίνα, και μειώνουν την σκόνη και τη βρωμιά επάνω στα τζάμια. Επιπλέον, βοηθούν στον εξαερισμό του εσωτερικού χώρου.

Οι ανεμοθραύστες αυτοί έχουν μοντέρνο, αεροδυναμικό σχεδιασμό και είναι εύκολοι στην τοποθέτηση. Η συσκευασία περιλαμβάνει δύο τεμάχια. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε με ακρίβεια τη μάρκα, το μοντέλο και τη χρονολογία κατασκευής του οχήματός σας, προκειμένου να επιλέξετε τον κατάλληλο ανεμοθραύστη.

Προσοχή: Η φωτογραφία που παρουσιάζεται μπορεί να είναι ενδεικτική, καθώς κάθε ανεμοθραύστης σχεδιάζεται με βάση τις μετρήσεις του συγκεκριμένου οχήματος. Επίσης, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στα χρώματα της προεπισκόπησης του προϊόντος, λόγω των διαφορών στις οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών.

 

ανεμοθραύστες αυτοκινήτων

MITSUBISHI ASX 5D 2022+ – ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΦΙΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ HEKO – 2 ΤΕΜΑΧΙΑ.

Αυτοί οι αεροδυναμικά σχεδιασμένοι ανεμοθραύστες παραθύρων από την εταιρεία HEKO, πολωνικής προέλευσης, είναι κατασκευασμένοι από ειδικό πλαστικό υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής σε σκούρο φιμέ, κατάλληλοι για τις μπροστινές πόρτες του οχήματός σας. Μπορείτε να το αγοράσετε στο eshop μας από εδώ

Χάρη στην πολύ λεπτή βάση τους, τοποθετούνται κολλητοί/χωνευτοί μέσα στην υποδοχή του γυαλιού (σφράγιση παραθύρου) με κλιπς ή διπλής όψης ταινία (περιλαμβάνονται στη συσκευασία), χωρίς να επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του γυαλιού, τον μηχανισμό του παραθύρου ή τις αντιηλιακές μεμβράνες σας (φιλμ παραθύρων).

Ειδικά σχεδιασμένοι (μαρκέ) για να ταιριάζουν ακριβώς στα παράθυρα του αυτοκινήτου, αποτελούν ιδανικό αξεσουάρ για να προστατεύουν πλήρως τον οδηγό και τον συνοδηγό από άμεση επαφή με τον εισερχόμενο αέρα κατά τη μεταφορά τους, ενώ λόγω της φυσικής κλίσης τους, απωθούν τη βροχή απομακρύνοντας την, εμποδίζοντας τις σταγόνες να μπουν στην εσωτερική καμπίνα, ακόμη και όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά.

Βοηθούν στη μείωση της σκόνης και της βρωμιάς επάνω στα γυάλια, προλαμβάνουν την θολούρα των γυαλιών κατά τη χειμερινή περίοδο ή τις βροχερές μέρες και επιτρέπουν τον εξαερισμό του εσωτερικού χώρου. Διαθέτουν μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό με τέλεια εφαρμογή (με εσοχή στο ύψος του καθρέφτη) χωρίς να εμποδίζουν την ορατότητα. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την σωστή επιλογή του κατάλληλου ανεμοθραύστη για το όχημά σας, πρέπει να γνωρίζετε με ακρίβεια τη μάρκα, το μοντέλο και τη χρονολογία κατασκευής του.

 • Υλικό: Εύκαμπτο μείγμα ποιοτικού πλαστικού.
 • Περιλαμβάνει: Διπλής όψης ταινία και κλιπς τοποθέτησης.
 • Μοντέρνος, αεροδυναμικός σχεδιασμός με λεπτό φινίρισμα.
 • Ιδανικό για προστασία από ήλιο, αέρα, βροχή κλπ.

*ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η φωτογραφία που αναρτάται μπορεί να είναι ενδεικτική, καθώς κάθε ανεμοθραύστης σχεδιάζεται αποκλειστικά βάσει των μετρήσεων κάθε οχήματος (σήμα). Επίσης, μπορεί να υπάρχει μια μικρή απόκλιση στα χρώματα της προεπισκόπησης του προϊόντος, το οποίο οφείλεται αποκλειστικά στην διαφοροποίηση της κάθε οθόνης υπολογιστή, laptop, smartphone, tablet ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Συσκευασία 2 τεμαχίων (ζευγάρι).

ανεμοθραύστες αυτοκινήτων

 

Αυτό το σετ ανεμοθραύστης της εταιρείας HEKO είναι κατασκευασμένο για την Opel Astra L 5D Sports Tourer Estate 2022 και μετά. Σχεδιασμένοι αεροδυναμικά από ειδικό πλαστικό υψηλής ποιότητας σε σκούρο φιμέ, προσαρμόζονται τέλεια στα παράθυρα του αυτοκινήτου σας, μπροστά και πίσω.

Μπορείτε να το αγοράσετε στο eshop μας από εδώ

 

Η εγκατάσταση τους είναι εύκολη, με τη χρήση των περιλαμβανόμενων κλιπς ή ταινίας διπλής όψης, και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του παραθύρου ή των αντιηλιακών μεμβράνων.

Είναι ιδανικοί για την προστασία του οδηγού και των επιβατών από τον αέρα και τη βροχή κατά τη μετακίνηση, απωθώντας τη βροχή και αποτρέποντας την είσοδο σταγόνων στο εσωτερικό του οχήματος ακόμα και όταν τα παράθυρα είναι ανοικτά. Επιπλέον, βοηθούν στη μείωση της σκόνης και της βρωμιάς στα τζάμια, προλαμβάνουν το θάμπωμα και επιτρέπουν τον εξαερισμό του εσωτερικού χώρου.

Με μοντέρνο, αεροδυναμικό σχεδιασμό, αυτοί οι ανεμοθραύστες προσφέρουν άριστη ορατότητα και εφαρμογή. Σημειώστε ότι για την επιλογή του κατάλληλου ανεμοθραύστη για το όχημα σας, θα πρέπει να γνωρίζετε με ακρίβεια τη μάρκα, το μοντέλο και τη χρονολογία κατασκευής του.

Το σετ περιλαμβάνει 4 τεμάχια.

Ελπίσουμε να βρήκατε το άρθρο μας ενδιαφέρον και χρήσιμο και να μπορέσαμε να σας δώσουμε μια συνολική εικόνα όσο αφορά τους ανεμοθραύστες αυτοκινήτου. Η ομάδα μας στο batteryland σας περιμένει για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας ή βοήθειας χρειάζεστε.

Rate this post